MASTERCLASS OP BONAIRE

Na deze drie uur durende masterclass weet jij weer hoe je professionele e-mails schrijft zonder D/T-fouten.

De eerstvolgende masterclass is op zondag 11 september om 10:00 uur. De masterclass vindt plaats bij Home of the Muze.

Ben jij iemand die van het leven houdt? Houdt van werken maar af en toe ook mega twijfelt aan zijn of haar Nederlands? Wat de buitenwereld ziet is dat jij een harde werker bent die het contact tussen jouw klant of gast serieus neemt. En toch voelt het alsof je soms een foutje teveel maakt tijdens het schrijven. Dat is heel logisch want wanneer heb jij je voor het laatst echt weer verdiept in al deze regels? Misschien wel voor het laatst op de middelbare school? Je twijfelt dus een beetje of je wel professioneel genoeg overkomt.

Als je dit herkent, dan is deze masterclass wat voor jou!

In twee uur zorg ik ervoor dat jij:

Na deze masterclass:

Nu voor maar $297,-.
Deze masterclass op Bonaire is er nu voor maar 297 USD. Doe jij ook mee? Daarna wordt het duurder.

HERKEN JIJ DIT?​

Je weet niet zeker of je een werkwoord met een 'd', 't', of 'dt' schrijft.​

Je merkt dat je soms twijfelt of je een werkwoord met 'd', 't', of 'dt' schrijft. Is het belooft of beloofd? Hoe zat het nou ook alweer met worden: Word klant, of wordt klant! Hierdoor denk je dat je soms amateuristisch bent, terwijl je dat helemaal niet bent.​

Je weet niet of je professioneel overkomt in jouw mails.

Je merkt dat je af en toe twijfelt bij het schrijven van een mail. Je denkt: ben ik wel professioneel of zakelijk genoeg? Hoe zorg ik ervoor dat ik toch persoonlijk genoeg blijf en de juiste tone of voice aanhoudt?​

Als je de regels gaat googelen, raak je in de war van alle informatie.​

Je twijfelt aan een zin die jij geschreven hebt en gaat jouw twijfel googelen. Er is zoveel informatie dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je ziet regels op YouTube, op websites van taalscholen en copywriters en voor je het weet, wist je niet meer waar je nou ook alweer mee begonnen bent.​

Je bent lichtelijk onzeker bij het typen van een tekst.

Je merkt dat je je soms niet helemaal senang voelt of zeker voelt bij het schrijven van mails naar gasten, klanten of collega's. Je stelt het uit of je laat iemand anders de mail maken. Hierdoor blijf je onzeker. ​

EN NA DEZE MASTERCLASS? WAT HEB JIJ BEREIKT?​

Je wordt serieuzer genomen door gasten, klanten en collega's.​

Na deze masterclass weet jij gewoon weer hoe de grammaticaregels werken met betrekking tot de D/T-fout. Mensen nemen jou serieuzer en dat is fijn voor in de toekomst.​

Je komt professioneler over in jouw mailverkeer!​

Jouw organisatie of de organisatie waar jij werkt komt professioneler over. Te gek. Dit is natuurlijk voor jezelf al een hele overwinning maar ook voor deze organisatie.

Je wint hartstikke veel tijd want je weet de basis weer!​

Je hoeft niet meer eindeloos te scrollen of te zoeken op YouTube hoe die grammaticaregel nou ook alweer zat. Je kan langer naar het strand, studeren, meer producten verkopen en noem het maar op.

Je krijgt een boost in jouw vertrouwen!

Je bent uit je twijfelmodus. Je durft nog steeds een typo te maken maar je weet wanneer iets een typo is of een grammaticafout! Door de tips weet je waar je op internet moet zoeken naar een regel. Heel fijn!

Ben jij benieuwd of jij een twee uur durende masterclass kan gebruiken, puur als opfriscursus? Doe dan de gratis online test. Ik geef je dan een persoonlijk advies. Misschien kan je jouw twijfel overboord gooien maar misschien is het de investering toch waard!
Don't take our word for it - dit is wat een aantal studenten zeggen:​

WAT ZEGGEN CURSISTEN?​

Waarom verschilt deze masterclass van de rest?

Dat is een heel belangrijke vraag! Hieronder leg ik je dat uit:

Al meer dan 5 jaar help ik mensen met het verbeteren van hun taal. Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 1000 studenten mogen helpen. Intussen weet ik als geen ander hoe ik iets duidelijk, simpel en goed kan uitleggen!

Zelf houd ik niet van TE formele lessen. Het is heel belangrijk voor mij dat het niet een saaie les wordt. Ik wil dat je er energie van krijgt. Dus maak je geen zorgen, je leert veel terwijl je je ook op je gemak voelt.

Mensen mogen fouten maken en ook fouten blijven maken. Dat is zooo belangrijk voor het proces en voor je algehele mindset! Wees trots dat je meedoet. Dat geef ik je mee.

Wat ik fijn vind aan deze masterclass is dat hij twee heel duidelijke onderwerpen heeft. We focussen ons op de D/T-fout en op het maken van professionele mails. Hierdoor leer je heel veel en blijft het overzichtelijk.

Wie ben ik?
- Noemie Winkel

In september 2015 zette ik mij voor het eerst in voor nieuwe inwoners van Nederland, voornamelijk binnen Amsterdam. Veel mensen vluchtten in deze periode en ik hielp onder andere bij het opvangen van vluchtelingen in Amsterdam (AT5).

Om meer cursisten op een duurzame manier te kunnen helpen, opende ik in december 2016 mijn eigen taalschool, vlak nadat ik was afgestudeerd voor mijn Master International Development Studies aan de Wageningen Universiteit. De school groeide in populariteit en samen met zo’n 20 docenten hielp mijn school, genaamd MORE than les, in die tijd meer dan 500 studenten (Parool, NOS, en JAN Magazine).

In de tussentijd reisde ik veel, werkte ik veel en genoot ik van het leven. De pandemie maakte het wel spannend. Omdat de studenten en docenten zo fantastisch waren en ook over wilden schakelen naar online lessen, ontstond er een nieuwe tak : online cursussen via ZOOM.

Op dit moment ben ik bezig om cursussen te maken waarbij je online, op jouw eigen tijd, tempo en plek, Nederlands kan leren. Dit is voornamelijk bedoeld voor anderstaligen. In de tussentijd geef ik meer en meer Nederlandssprekenden les. Het is zo tof om dat ‘aha-moment’ te zien bij iedereen. Ik krijg zoveel energie van het lesgeven! Dat is ongekend!

WAAROM NU MEEDOEN?​

Nu voor maar $297,-.
Deze masterclass op Bonaire is er nu voor maar 297 USD. Doe jij ook mee? Daarna wordt het duurder.

F.A.Q.

De meestgevraagde vragen vind je hier:

1. Ik maak geloof ik geen D/T-fouten. Hoe weet ik dit zeker?

Maak de gratis online test. Ik zal je een persoonlijk advies geven. Het is aan jou om daarnaar te luisteren! Alles is goed. 

2. Ik kan er nu niet bij zijn. Wat raad je mij aan?

Dat is jammer maar niet getreurd! Ik ga deze masterclass ook online geven en misschien wel weer snel op Bonaire! Laat eventjes je e-mail achter

3. Mijn vriend/vriendin moet hier eigenlijk aan meedoen! Hoe kan ik dit aan deze persoon melden?

Iemand kan snel beledigd zijn als je zegt: ‘Nou, nou, jij kan wel wat aan jouw Nederlands doen’. Vertel dat je mij tegenkwam op social media (of via iets of iemand anders) en dat je het wel interessant lijkt om samen, of los van elkaar, mee te doen. Laat hem of haar gewoon de test maken. Jij doet natuurlijk mee met het maken van de test! Dan zien jullie allebei wat de score is. Hoe hoger de score, hoe meer fouten je hebt gemaakt ;). Let’s battle! Wie wint? 

4. Ik weet niet of deze masterclass geschikt is voor mij . Wat nu?

Ik houd van input! Wil jij over een soortgelijk onderwerp iets weten? Laat het mij alsjeblieft weten, dan kan ik dat meenemen! Stuur je me een berichtje?

5. Ik heb een andere vraag maar deze staat er niet tussen. Wat nu?

Wat leuk en goed dat je vragen hebt! Mail mij eventjes of stuur mij een berichtje op social media. Dan beantwoord ik jou zo snel als ik kan.

6. Wanneer en waar is de eerste masterclass?

De eerste masterclass is op zondag 11 september om 10:00. Ik ben nog even aan het checken waar we de masterclass gaan doen. Ik kom hier na jouw aanmelding op terug. 

6. Hoe moet ik me aanmelden? 

Meld je via deze knop hieronder aan! Gun het jezelf, investeer in jezelf en dan zie ik je super snel!

Een aantal klanten